Starea actuală
Neînscris
Preț
400

Modulul 1 Luna 3

Draga mea scumpă și minunată, luna 3 este o lună profund catalizatoare. Ea ne ajută să punem multe lucruri cap la cap și ne deschide totodată un nou Univers al cunoașterii de Sine.

Așa cum probabil ai observat deja, acest program este construit întocmai precum un puzzle minunat și aceasta se simte foarte profund, mai ales în parcurgerea acestei luni de cursuri.

În cazul în care nu sunt mulțumită de sânuții mei, îi consider prea mici sau lipsiți de fermitate datorită timpului sau dimensiunilor mari ale sânilor, sau poate pur și simplu am nevoie să îi păstrez sănătoși și frumoși, acum a venit momentul explorării în maniera cea mai naturală cu putință a tuturor celor de mai sus. Vom învăța, deci, o modalitate profund practică de a ne mări sau tonifia sau armoniza în orice manieră sânii.

De asemenea în această lună învățăm despre repolarizarea relației de cuplu. Sau cu alte cuvinte, cum să readuc scânteia atracției în relația de cuplu sau cum să o mențin.

Este foarte important acest aspect în viața oricărei ființe. Din punctul meu de vedere, nu există și nici nu ar fi natural să existe vreo ființă umană care să nu își dorească să trăiască mai mereu îndrăgostită și plină de iubire și totodată iubită profund. 

Ei bine, este o întreagă știință plină de bun simț, a acestui tip de management relațional și ea face de asemenea subiectul nostru din această parte a Modulului 1.

Nu în ultimul rând în acest modul învățăm despre sublimarea prin artă. 

Până nu ai parte de cunoașterea directă a acestei abordări, este greu de înțeles dimensiunea ei reală, ca importanță, în viața unei ființe umane și mai ales, în viața unei femei.