Provocările mari devin mai mici împreună

Eu am harta și experiența, tu decizi cum să te susțin – hai să parcurgem împreună pașii transformării tale.

Ce primești?

 • Descoperă soluțiile la care nu te-ai gândit

  Consultă un alt unghi de vedere, cu experiență și specializat în domeniu, pentru a găsi multiple rezolvări, mai rapid.

 • Primești exact ce ai nevoie

  De la a fi ascultat, a te exprima fără să fii judecat, până la a găsi răspunsuri, a seta un plan de acțiune și a-l pune în aplicare alături de mine pas cu pas – tu hotărăști cum vrei să te susțin.

 • Mergi după hartă pe drumul spre succes

  Beneficiază de cunoașterea și experiența unei persoane care a reușit să-și transforme viața și care îți poate spune cum se trec obstacolele de care te lovești acum.

Alege cum vrei să-ți vin în întâmpinare
și pornim împreună

Consiliere 1-la-1

180 RON 250 RON
Pachet 3 ședințe: 480 RON 750 RON

Consiliere Grup

280 RON 350RON
Pachet 3 ședințe: 750 RON 1050 RON

Suport

500 RON 600 RON

Locuri limitate la: 1/săpt

Dacă treci printr-o perioadă dificilă și ai nevoie pe durata ei de cineva lângă tine care să te susțină, motiveze, ofere consultanță și feedback, beneficiază de suport constant timp de 5 zile, 100% dedicat, în care vorbim ÎN SCRIS de câte ori ai nevoie într-un interval de 5 ore pe zi, stabilit împreună.

Despre

Cristina Miron

Bună, numele meu este Cristina.

Susțin oamenii să depășească orice provocare și propriile limitări

Sunt consilier de dezvoltare personală, coach și absolventă a extraordinarului program de transformare personală, EroGenius. De peste 4 ani practic tehnicile din multiplele sisteme milenare și stilul de viață învățate în acest program și am câștigat, astfel, o viață nouă, inimaginabilă pentru mine înainte.

Astăzi mă bazez pe cunoștințele și experiența personală a reușitei pentru a te susție și îndruma să parcurgi drumul transformării proprii într-un mod cât mai eficient, rapid și plăcut.

Lângă tine cu prietenie și cu tot ceea ce sunt,

Cristina

Am reușit cu mine însămi,
în primul rând

Îmi iau foarte în serios propria dezvoltare, este ceea ce mă împlinește sufletește și domeniul în care îmi investesc toată energia.

Iar acestea nu sunt doar vorbe. Dat fiind că și eu am început cu o nevoie profundă, imperioasă de a-mi transforma viața, iată câteva dintre rezultatele pe care le-am obținut:

De la a mă lăsa izbită de evenimentele vieții la a da eu direcția pe care o doresc.

De la a fi dependentă de cei din jur
la a oferi suport celorlalți.

De la a suferi și a fi îngândurată zilnic
la o viață relaxată și constant fericită.

Vrei să știi mai multe?😊

În calitate de consilier și coach, am acces la visele, dorințele, temerile și provocările tale.
Astfel că mi se pare corect să afli și tu mai multe despre mine.

Am urmat în Birmingham facultatea de Business și Management a Universității Aston, care a durat 4 ani. Mi-a plăcut, mi-a fost foarte util ce am învățat și în urma rezultatelor, sunt membru pe viata al societății internaționale Beta Gamma Sigma, din care fac parte top 10% studenți Business din lume.

Cu toate acestea, în timp am înțeles că gradul de fericire și împlinire nu este garantat de nicio diplomă, ci de experimentarea directă a lucrului intens și constant cu tine însuți. Aici cred că sunt adevăratele teste, de fapt… 😊 Astfel că din 2018 mi-am concentrat toată energia pe a-mi transforma viața și am reușit, prin experiențele personale pe care le-am acumulat, să mă aflu astăzi în postura de consilier, pentru a îndruma și alte persoane pe drumul către Sine

Câțiva ani buni, după ce am împlinit 20, i-am suferit ca la carte 😅 nici măcar nu ințelegeam câtă suferință acumulasem, pentru că eram într-o constantă stare de confuzie legată de ce simțeam, cum era cu adevarat corect să acționez și de ce aveam permanenta senzație că ceva lipsește, deși aparent aveam tot ce îmi trebuia.

După ce m-am înscris în programul EroGenius al Alinei Dumitru în 2018, modul în care înțelegeam ce mi se întâmpla și cum percepeam evenimentele vieții a început să se transforme rapid și plenar. Resimt atât de puternic impactul schimbării care a început de atunci, încât astăzi îmi este de multe ori greu să-mi amintesc cum gândeam inainte, pentru că se simte ca și cum aș vorbi despre viața unei alte ființe.

Îmi place foarte mult să gătesc, încerc des rețete noi din diverse părți ale lumii. Iubesc să desenez, deși mai am cale lungă până să ating un nivel notabil 😂 Am făcut 12 ani de dans sportiv și am încercat tot felul de sporturi, de la înot și Basketball, până la balet și echitație. În ultimii ani, însă, am ajuns să apreciez cel mai mult cititul cărților cu tematică de evoluție personală și spirituală, ca fiind unul dintre cele mai rapide și eficiente instrumente de educare a unui mod de a privi lucrurile profund, cuprinzător și cu discernământ.

Testimoniale

O cheamă Cristina. Cristina, nume sfânt. Cel mai sfânt! Predestinat aș spune. Deschide-te, indiferent de natura problemelor psihoemoționale, spune-i totul și ea te face bine! Nu e ușor, dar poate. Aveți încredere, eram în fundul prăpastiei, izgonit de nevastă și neamurile ei, fără acoperiș, fără bani, fără job. Un caine hăituit, deprimat, cu 6 Xanaxuri de 1mg pe zi. Într-o lună am reușit cu ajutorul ei să-mi găsesc un acoperiș provizoriu modest, e adevarat, dar nu-s pe stradă! Am gasit la pachet și un job bine remunerat. Nu e ușor, dar e în sfârșit motivant cu adevarat și între timp am primit și o invitație de a lucra în Franța din ianuarie 2023, pe un salariu decent. Îi mulțumesc că există în viața mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis-o! Să aveți grijă de voi. Dacă nu puteți, duceți-vă cu încredere și bucurie la ea. Veți simți cum vă crește stima de sine, încă de la primele ședințe, garantez cu propria-mi experiență. Nu veți mai avea nevoie de nicio pastilă gen Xanax.

Să o am pe Cristina alături de mine într-o perioadă foarte grea și provocatoare a vieții mele consider că a fost un dar care m-a ajutat nu doar să depășesc mai ușor momentul, ci unul care mi-a impulsionat, susținut și accelerat evoluția.

Am simțit cum construiesc alături de o prietenă care este și cu sufletul alături de mine și înțelege atât din punct de vedere al cunoașterii cât și al propriei experiențe.

Sunt infinit recunoscătoare pentru această experiență în care mi-a fost mai ușor să privesc totul dintr-o perspectivă mult mai amplă, să mă cunosc, să înțeleg și să modific tipare comportamentale și de gândire dăunătoare și efectiv să pășesc pe alt nivel, foarte rapid❤️

Pare o mână de om, poate chiar și este, chipul este însă angelic, un om deosebit, un terapeut desăvârșit cu care am experimentat fenomene fantastice. Nu spun vorbe mari, am doi ani de psihologie, știu ce vorbesc, am avut și eu ceva rezultate cu propriul fiu, însă nu există termen de comparație între noi. Eu i-am amelorat problemele copilului, Ea VINDECĂ! Cel puțin în ceea ce mă privește. Trebuie însă să-i spui tot, chiar dacă nu-i ușor, totul e spre binele tău. Deși la început de drum în domeniu, are totuși un vast bagaj de cunoaștere obținut cu multă muncă și sacrificii, având în același timp suficient de multe competențe. Nu stați pe gânduri, acționați, vă așteaptă. Să aveți sănătate și s-auzim numai de bine!! 😊🙏🏼🤗

  Cum funcționează?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Cum funcționează?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Programează acum o întalnire

  Alege data care îți convine. Vei primii un email pentru a confirma.

  Contactează-ma

  Dacă vrei sa faci programare o poți face de aici